У Кропивницькому судитимуть помічника керівника «Укрпошти» за обвинуваченням у хабарництві

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Слідчим відділом прокуратури Кіровоградської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього помічника директора Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта», якого викрито на одержанні 50 тис грн неправомірної вигоди.

Встановлено, що 50 тис грн хабара службовець отримав від керівника підрядної організації, яка виграла тендер на постачання оргтехніки та обслуговування комп’ютерного обладнання. У разі несплати цієї суми обвинувачений погрожував керівнику підприємства-переможця створити штучні підстави для розірвання договору вартістю 186 тис грн.
Посадовцю інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу України. Якщо в ході судового слідства вина обвинуваченого буде доведена, йому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Нагадаємо, помічника керівника Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта» було затримано 22 липня 2016 року співробітниками прокуратури області спільно з СБУ після перерахування неправомірної вигоди на його картковий рахунок.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
Поширити:

Залишити коментар:

коментар