У кропивничанина вилучили наркотики та підробні документи

Працівники поліції отримали інформацію про незаконну діяльність 34-річного чоловіка, який зберігав наркотичні засоби, прекурсори та документи з ознаками підробки.

«У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – концентрат макової соломки та прекурсор – ангідрит оцтової кислоти. Також виявлено паспорти громадян України з ознаками підробки. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ», – повідомив т.в.о. начальника управління з обслуговування Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Олександр Бершадський.

За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1 ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді покарання – до 5 років позбавлення волі.

1 (1) 2

За матеріалами оперативно-пошукового відділу в Кіровоградській області управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар