На Кіровоградщині затримали злочинців, які зарубали 87-річну бабусю

Ілюстрація korupciya.com

За попередніми даними, у тяжкому злочині підозрюються двоє односельців жінки, які позбавили життя потерпілу через бажання «збагатитися» за рахунок її пенсії. Особи затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Про це інформує сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

Повідомлення про смерть одинокої бабусі, мешканки Маловисківського району, надійшло до поліції 4 грудня близько 15-ї години. Соціальний працівник, яка навідалася до хатини пенсіонерки, аби допомогти їй з пічним опаленням, знайшла господиню мертвою у ліжку. На місце було викликано лікарів, які при огляді тіла виявили численні рани голови.

«Далі з’ясовувати обставини пригоди взялися поліцейські. У результаті проведених заходів оперативники встановили, що в день, коли сталася трагічна подія, пенсіонерку відвідували двоє односельців: 39-річний місцевий житель та його 32-річна співмешканка. У ході перевірки інформація знайшла підтвердження. Більш того, і чоловік, і жінка в момент затримання досі перебували в нетверезому стані, а в кишені одного з них поліцейські виявили закривавлені грошові купюри», – розповів т.в.о. начальника Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Під час огляду домоволодіння потерпілої було виявлено сокиру, яка, ймовірно, і стала знаряддям вбивства.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Фото kg.npu.gov.ua
Фото kg.npu.gov.ua
4
Фото kg.npu.gov.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар