У мешканця Кіровоградщини поліцейські вилучили наркотичні засоби та набої

Ілюстрація ilikenews.com

Учора, 29 листопада, у Світловодську, під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння громадянина правоохоронці виявили та вилучили картонну коробку та кулеметну стрічку з предметами, схожими на набої різного калібру – 9 мм, 5,45 та 7,62 мм, а також 6 предметів, схожих на перероблені набої з гумової кулі на бойову.

Такою інформацією ділиться сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

40-річний мешканець міста Світловодськ раніше вже притягувався до відповідальності за наркозлочини та хуліганство.

“В приміщенні будинку чоловіка поліцейськими виявлено 5 шприців об’ємом 20 мл з рідиною світло-коричневого кольору, близько кілограма рослини, схожої на коноплю, 1,5 кг переробленої рослини коноплі та таблетки для виготовлення амфетаміну. Вилучені речовини направлені на дослідження”, – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

1 (1) 2 3

Поширити:

Залишити коментар:

коментар