Екстрасенси перевіряли, чи належать зниклій школярці з Кіровоградщини останки, знайдені в лісі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото Моя Олександрія

Учора, 29 листопада, в селищі Пантаївці побували учасники “Битви екстрасенсів” на СТБ Яна Пасинкова і  Хаял Алекперов. Знімальна група працювала у зв’язку зі зникненням 15-річної Софії Буц.

Пише Моя Олександрія.

Інформацію про приїзд екстрасенсів підтвердила бабуся дівчинки Валентина Помиткіна.

За словами пенсіонерки, екстрасенси на 100% впевнені, що знайдені в лісі останки належать Софії.

“Те, що це її останки – вони впевнені. Я і сама це знаю, тому що на упізнанні дізналася волосся. Але не хотіла собі в цьому зізнаватися”, – розповіла Валентина.

Що стосується обставин вбивства, то екстрасенси лише сказали, що до цього причетний чоловік. За словами бабусі, інформації дали мало. Можливо, більш розширені версії будуть озвучені під час програми в Києві.

Бабуся дівчинки каже, що результатів офіційної експертизи по знайденими в лісі останків ще немає.

Нагадаємо, школярка з Пантаївка 15-річна Софія Буц зникла увечері 1 травня 2016 року. У жовтні в Пантаївському лісі знайшли череп, який може належати зниклій школярці. При подальшому вивченні локації виявили останки і речі. При огляді речей родичі частково їх впізнали. Очільник поліції Кіровоградщини запевнив у причетності волинянина до вбивств дітей, серед яких і Софія Буц. Служба розшуку дітей Магнолія.ТВ повідомляла про обставини зникнення школярки. Окрім того, в ефірі програми “Говорить Україна” намагалися з’ясувати, куди зникла 14-річна жителька Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар