Через ревнощі житель Кіровоградщини забив співмешканку до смерті

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині раніше судимого чоловіка підозрюють у побитті співмешканки. Після спільного відпочинку у друзів, 54-річний чоловік жорстоко побив жінку та залишив помирати на території чужого обійстя. На ранок її тіло виявили сусіди. Аби уникнути відповідальності, зловмисник твердив, що потерпіла забилася на смерть внаслідок падіння.

Повідомлення до Вільшанського відділу поліції надійшло наступного після пригоди ранку. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. Учасники «застілля» пояснювали правоохоронцям, що 38-річна місцева жителька перебувала у нетверезому стані, тому, ймовірно, могла травмуватися самостійно.

У результаті судово-медичної експертизи було встановлено, що причиною смерті жінки стали аж ніяк не синці і садна, а серйозні ушкодження внутрішніх органів. Також з’ясувалося, що між чоловіком та його співмешканкою сталася сварка через ревнощі. Після цього, вони разом вийшли з хати надвір, а вже назад гість повернувся один.

Обставини пригоди в даний час встановлюють слідчі. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар