На Кіровоградщині шукають 15-річного уродженця Луганщини, який забув свої речі й документи в потязі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

В Олександрії у суботу, 26 листопада, близько 7:00 години ранку з 15-го вагону поїзда “Львів-Запоріжжя” зійшов неповнолітній пасажир, який залишився без рюкзака з особистими речами, в тому числі документами та ключами від помешкання. Всі вони залишились у поїзді, який попрямував далі по маршруту.

З такою інформацією до редакції “Олександрійських новин” звернулись жителі Дніпра (кол. Дніпропетровська), які їхали в зазначеному поїзді і стали свідками події. Не отримавши жодної допомоги від провідника поїзда вони приступили до самостійних пошуків, однак жодного оголошення про зникнення речей чи інформацію про хлопця не знайшли, тому з проханням допомогти повернути втрачені речі звернулись до журналістів.

За інформацією з документів, зокрема свідоцтва про народження, речі належать 15-річному Кирилу Богомолову. Свідоцтво видано в Луганській області, тому не виключено, що даний хлопчина є переселенцем.

Жителі Дніпра турбуються, що відновити документи, видані на непідконтрольній нині території України, юнаку буде надзвичайно складно, тому пропонують переслати речі власнику або його рідним, якщо вони знайдуться.

З жителями Дніпра, у яких речі неповнолітнього переселенця перебувають на зберіганні, можна зв’язатися за номером 068 20 85 33 (Оксана).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар