Помічну “відпрацювала” поліція області

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 26 листопада, до м. Помічна прибуло 15 співробітників роти спеціального призначення разом з начальником управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області Кальядтом В.А. для проведення спільного комплексного оперативно-превентивного відпрацювання. Керівництвом Добровеличківського ВП ГУНП було залучено до відпрацювання 18 працівників поліції.

Повідомляється на сторінці Добровеличківського Відділення Поліції у ФБ.

Під час інструктажу керівництво поставило перед особовим складом першочергові завдання, серед яких – перевірка оперативної інформації про скоєння правопорушень, виявлення та припинення незаконного обігу наркотиків та зброї.

В ході проведення оперативно-превентивного відпрацювання працівниками поліції було встановлено факт незаконного зберігання наркотичних засобів одним із жителів м. Помічна, по вказаному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Результати відпрацювання: встановлено особу, яка здійснила дрібну крадіжку з приміщення магазину «Копілка»; складено 8 адміністративних протоколів; забезпечено патрулювання залізничного вокзалу «Помічна»; проведено перевірку ряду розважальних закладів м. Помічна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар