На Кіровоградщині зарізали 29-річного чоловіка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині поліцейські оголосили 65-річному чоловіку підозру в скоєнні тяжкого злочину. Трагедія сталася 25 листопада в одному з сіл Вільшанського району. Після спільного вживання алкогольних напоїв у родині почалася бійка, у ході якої один з її учасників отримав низку ударів. 29-річний потерпілий помер на місці. Обставини пригоди тепер з’ясовують слідчі.

«Повідомлення про смерть до поліції надійшло від цивільної дружини потерпілого. Жінка повідомила про те, що виявила мертвим у ліжку співмешканця. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду працівники поліції виявили на тілі небіжчика численні травми.

У своїх поясненнях свідки розповіли поліцейським, що до того, як сталося лихо, чоловік начебто поводив себе агресивно, через те отримав кілька ударів від власника будинку і знепритомнів. Потім його поклали в ліжко, однак медичних працівників не викликали. За годину потерпілого виявили без ознак життя», – розповів т.в.о. начальника Вільшанського відділення поліції Руслан Дудін.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За такі дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

2 1

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар