На Кіровоградщині гральний бізнес ховався під маскою інтернет-кафе

Ілюстрація azartnews.com

На Кіровоградщині правоохоронці викрили гральний бізнес, який маскувався під інтернет-кафе. Поліцейські вилучили 17 одиниць комп’ютерної техніки та термінал для поповнення рахунків.

Про це повідомляє інтернет-видання “Світловодськ”.

На початку тижня працівники Світловодського відділу поліції та Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції України,  отримали оперативну інформацію про те, що в приміщені одного з інтернет-кафе здійснюється надання послуг у сфері грального бізнесу та організовано букмекерську контору.

“Попередньо встановлено, що даний заклад мав цілодобовий графік роботи. Гравцю присвоювався особистий рахунок, після чого через наявний в приміщенні термінал вносилися кошти, які використовувалися під час гри у вигляді зроблених ставок. У разі виграшу гроші потрапляли на електронний рахунок відвідувача та у подальшому їх можна було отримати в терміналі”, — повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

В ході перевірки правоохоронці вилучили 17 одиниць комп’ютерної техніки та термінал для поповнення рахунків. Розслідування за цим фактом триває. За незаконні дії особам загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

1
Фото svetlovodsk.com.ua
2
Фото svetlovodsk.com.ua
3
Фото svetlovodsk.com.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар