На Кіровоградщині поліція затримала водія, який на смерть збив пішохода і втік з місця ДТП

На Кіровоградщині поліцейські роти ДПС знайшли водія, який смертельно травмував пішохода та зник із місця пригоди.

Днями, на 40 кілометрі автодороги «Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв», біля села Лозуватка Кіровоградського району було виявлено тіло 37-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями, що могли бути отримані внаслідок ДТП. Також на одязі загиблого залишилися фрагменти червоної фарби, а біля нього – уламки бампера невідомого транспортного засобу. Працівники поліції розпочали пошуки водія, причетного до скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

За два дні поліцейські роти дорожньо-патрульної служби, під час несення служби на автодорозі «Кіровоград – Платонове», поблизу обласного центру помітили вантажний автомобіль «Рено Магнум», який підходив під орієнтування про розшук авто.

Після зупинки працівники поліції звернули увагу на механічні пошкодження вантажівки, які характерні для ДТП. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Кіровоградського районного відділення поліції. Особу водія встановили. Ним виявився мешканець однієї з сусідніх областей.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів особами, які керують транспортними засобами». Тривають слідчі дії.

Відділ управління превентивної діяльності

поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар