Житель Кіровоградщини “наобіцяв” виготовити вікон та дверей на майже 70 тис. грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині поліцейські викрили шахрая, який ошукав місцевих жителів на майже 70 тисяч гривень. Жертвами зловмисника стали більше 10 громадян, з якими він укладав договори щодо виготовлення вікон та дверей, але не виконував обіцяного. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

До Знам’янського відділу поліції надійшли повідомлення про шахрайства від місцевих жителів.

«Правоохоронці встановили, що у серпні 27-річний чоловік приїхав для проживання у місто з дружиною, яка зареєстрована як приватний підприємець. На вулицях роздавав перехожим рекламні буклети про можливість замовлення пластикових вікон, металевих та міжкімнатних дверей. Згодом до «бізнесмена» почали звертатися місцеві мешканці, з якими він укладав договори, брав передоплату, але вказані товари не замовляв та роботу не виконував. Загалом від дій шахрая потерпіли більше 10 громадян, які відали йому кошти у сумі близько 70 тисяч гривень. Гроші зловмисник витрачав на власні потреби», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Особі оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених за ч. 1, 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до 2 років, або до 5 років обмеження волі, чи 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар