На Кіровоградщині цукрові буряки посипалися на дорогу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 17 листопада, близько 13:30 у місті Олександрія під час руху із причепа автомобіля «КАМАЗ», через технічну поломку, вантаж висипався на проїжджу частину дороги.

За попередніми даними, по вулиці Першотравневій у м. Олександрії через технічну несправність (пошкодження передньої вісі причепа) відбулося висипання вантажу (цукрових буряків) із причепа автомобіля «КАМАЗ» на проїжджу частину дороги.

Вантаж своєю вагою пошкодив автомобіль «Опель Комбо», який у цей час там був припаркований.  На щастя, у цій дорожньо-транспортній пригоді обійшлося без постраждалих.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Шановні учасники дорожнього руху! Будьте взаємоввічливими, уважними та обережними на шляхах! Не порушуйте правила дорожнього руху! Пам’ятайте, що наші життя та здоров’я, а також життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху, лише у наших з вами руках!

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар