На Кіровоградщині жінку підозрюють у вбивстві чоловіка сокирою

фото grodno24.com

Працівники поліції Благовіщенського району з’ясовують обставини отримання жителем області смертельних тілесних ушкоджень.

Про це повіцдомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

За попередніми даними, під час сварки 58-річна жителька Благовіщенського району завдала травм співмешканцю, які призвели до його смерті. Аби приховати скоєне, жінка повідомила поліцейським, що кілька днів її не було вдома, а потім у будинку вона виявила чоловіка без ознак життя. Втім працівники поліції встановили причетність громадянки до кримінального правопорушення. За вчинене особі може загрожувати покарання – до 10 років позбавлення волі.

До відділення поліції повідомлення про подію надійшло від жителів населеного пункту, яким жінка розповіла про «страшну знахідку».

На місці поліцейські виявили 52-річного чоловіка з травмами голови, тіло якого було направлено на проведення судово-медичної експертизи.

За версією співмешканки потерпілого, за кілька днів до того між цивільним подружжям виникла сварка, внаслідок якої вона пішла жити до сусідів, а коли повернулася, то знайшла чоловіка вже мертвим.

«У ході проведення подальших слідчих дій поліцейські встановили, що насправді під час конфлікту жінка завдала співмешканцю удару по голові спочатку обухом, а потім дерев’яним топорищем. Знаряддя злочину вилучено, вирішується питання щодо оголошення особі підозри», – розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлєв.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар