Кіровоградські редакції вимагають від «Укрпошти» розрахуватися за передплату

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна організація Національної спілки журналістів України, посилаючись на численні звернення від редакцій друкованої преси Кіровоградщини, звинувачує Кіровоградську «Укрпошту» у не виконанні взятих на себе зобов’язань.

Про це йдеться у зверненні членів обласної НСЖУ до в.о. обов’язки директора Кіровоградської обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта» Сергія Чеграхчі від 27 лютого 2014р., текст якого є у розпорядженні Першої електронної.

Редакції газет скаржаться, що протягом січня-лютого цього року «Укрпошта» не повертає отримані кошти за проведення передплати періодичних видань на 2014р. згідно з укладеними договорами. Обласна організація НСЖУ звернулася до в.о. директора обласної «Укрпошти», аби той виправив ситуацію.

«У протилежному випадку ми вимушені будемо звернутися до керівництва УДППЗ «Укрпошта», аби воно дало належну оцінку виконанню Вами взятих на себе зобов’язань. А в разі невиконання цих зобов’язань, надаватимемо правову допомогу редакційним колективам при вирішенні цих спірних питань у судах». – йдеться у зверненні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар