Росіянин замовив таксі, аби нелегально потрапити в Україну

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Громадянина Росії, прописаного у Москві, затримано за незаконний перетин держкордону в Харківській області.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник прес-служби Харківського прикордонного загону майор Олександр Трохимець.

“Затримали 32-річного москвича прикордонники відділу “Тимофіївка”. Встановлено, що напередодні москвичу відмовили в російському пункті пропуску “Нехотіївка”, оскільки він пред’явив паспорт Росії, у той час, як в’їзд до України для громадян Росії можливий тільки по закордонних паспортах. Крім того, цьому громадянину заборонено виїзд з території РФ у зв’язку з несплатою накладених на нього штрафів”, – відзначив Трохимець.

За його словами, москвич вирішив потрапити до України в обхід пунктів пропуску.

“Він зв’язався з таксистом на території України. Той повідомив, де саме його зустріне. Проте на території України росіянина і таксиста вже чекали прикордонники, які отримали оперативну інформацію”, – додав Трохимець.

За його словами, цих громадян передано співробітникам поліції для проведення слідчих дій.

“Суд наклав на москвича штраф за незаконний перетин кордону в 1700 грн. Відносно таксиста-громадянина України до поліції направлено повідомлення про виявлення ознак правопорушення за  статтею “Незаконне переправлення осіб через державний кордон”, – пояснив Трохимець.

Як стало відомо, москвич намагався приїхати в Україну для зустрічі з дівчиною, з якою познайомився в інтернеті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар