Державна підсумкова атестація випускників відбуватиметься у формі ЗНО (ГРАФІК)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Міністерство освіти і науки оприлюднило графік тестувань ЗНО та особливості його проведення у 2017 році.

Про це йдеться в інформаційному бюлетні Міністерства освіти і науки.

Визначено дати підготовки та проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання в 2017 році, яка триватиме з 23 травня до 16 червня.

Дати основних тестувань ЗНО 2017:

Українська мова і література – 23 травня.

Іспанська, німецька, французька мови – 25 травня.

Англійська мова – 29 травня.

Математика – 31 травня.

Історія України – 2 червня.

Російська мова – 6 червня.

Біологія – 8 червня.

Географія – 12 червня.

Фізика – 14 червня.

Хімія – 16 червня.

Реєстрація осіб для участі в ЗНО триватиме з 6 лютого до 17 березня 2017 року. Вносити зміни до реєстраційних даних учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть до 31 березня 2017 року.

Запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, у яких зазначатиметься час і місце проведення тестувань,  будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 28 квітня 2017 року.

Інформація про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщена на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання до 23 червня 2017 року (українська мова і література, іноземні мови, математика – до 15 червня, історія України, біологія, російська мова – до 19 червня, географія, фізика, хімія – до 23 червня).Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднений до 28 квітня 2017 року. Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та неконтрольованих територій Донбасу), триватиме з 3 до 19 травня 2017 року.

Оскільки в 2017 році державна підсумкова атестація (ДПА) відбуватиметься у формі ЗНО, то для визначення оцінки за іспити ДПА зараховуватимуться результати всіх виконаних завдань або частини виконаних завдань сертифікаційної роботи з ЗНО. Яка частина завдань ЗНО буде зараховуватись для визначення оцінки ДПА залежатиме від конкретного навчального предмета. Наприклад, сертифікаційні роботи з української мови і літератури, а також з історії України, міститимуть субтест, за результатами виконання якого, випускники 2017 року отримають оцінки за ДПА. Для української мови – це завдання частин «Українська мова» і «Власне висловлення», для історії України – «Історія України ХХ – початку ХХІ ст.».

Для визначення результатів державної підсумкової атестації випускників 2017 року з іноземних мов, а також з математики, зараховуватиметься частина завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання. Щодо інших навчальних предметів: російської мови, географії, хімії, фізики, біології, – то оцінка за державну підсумкову атестацію визначатиметься за результатами виконання всієї сертифікаційної роботи.

Згодом на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти буде розміщено характеристики сертифікаційних робіт, і кожен охочий зможе ознайомитися із структурою тестів детальніше.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар