У Кіровоградській міськраді запевняють: зарплати бюджетникам виплатять вчасно

Фінасування заробітної плати працівникам бюджетних установ Кіровограда здійснюється у плановому порядку.

Як повідомив сьогодні, 28 лютого, заступник міського голови Ігор Василенко, на казначейських рахунках вже знаходиться половина необхідної суми для виплати зарплати бюджетникам обласного центру. До 5 березня з працівниками бюджетної сфери буде проведений остаточний розрахунок, запевнив Ігор Василенко.

Заступник міського голови також відзначив, що виконання дохідної частини міського бюджету здійснюється стабільно, хоча і не на 100% від запланованих показників. Проте зібраних доходів до міської скарбниці буде цілком достатньо для фінансування захищених статей бюджету.

Так, за інформацією Ігоря Василенка у лютому профінансовані видатки на енергоносії у сумі 7,6 мільйона гривень. Показовим є також той факт, що у міської влади повністю відсутня заборгованість за продукти харчування для закладів освіти – 1,4 мільйона гривень витрачено з міського бюджету на організацію харчування дітей у поточному місяці.

Наступного тижня вже можна буде зробити детальний аналіз виконання дохідної і видаткової частини бюджету Кіровограда, пообіцяв Ігор Василенко.

За матеріалами прес-служби КМР

Поширити:

Залишити коментар:

коментар