У Світловодську розпочинаються владні пертурбації

Після того, як центральний провід Партії регіонів оголосив про перехід до опозиції, фракція ВО «Батьківщина» у Світловодській міськраді розпочала процедуру висунення своїх кандидатур на ключові посади.

Як стало відомо кореспонденту Першої електронної з поінформованих джерел у місцевій «Батьківщині», після того, як перший заступник міського голови Юрій Лукинський оголосив 22 лютого про вихід із лав ПР і написав заяву про звільнення із посади, вона («Батьківщина») на це місце запропонувала кандидатуру Андрія Москаленка, власника магазину джинсового одягу «Сенатор» і активного учасника київського Євромайдану. На посаду заступника голови з питань ЖКГ, замість Олександра Сича, який, також, 22 лютого написав заяву про вихід із ПР, але залишається на своїй посаді, пропонується кандидатура депутата-«батьківщинівця» Володимира Дем’янюка. Він за нетривалого перебування на чолі міста (2005-2006 рр.) «нашоукраїнця» Павла Солодова вже обіймав цю посаду.

Зацікавлена фракція «Батьківщини» і в посаді секретаря міськради, яку наразі обіймає також колишня регіоналка (вийшла із ПР 23 лютого) Зінаїда Климчук і яка, після позачергової сесії міськради 24 лютого пішла на лікарняний. Але кандидатуру претендента на спікера джерело так і не насмілилось розголосити, навіть попри свою анонімність.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар