Депутат Горбунов: Проведенню сесії Кіровоградської міськради заважає відсутність конструктиву

Депутат Кіровоградської міськради Олександр Горбунов вважає, що для продовження нормальної роботи ради необхідний конструктивний діалог між депутатами та представниками Майдану.

Про це він заявив у коментарі Першій електронній, відповідаючи на питання про причини перенесення дати другого засідання 34-ї позачергової сесії міськради.

«На мою думку, основна причина в тому, що досі не проведені консультації між фракціями, депутатами та активістами Майдану. Крім того, я вважаю неправильною риторику вимог, повинна бути риторика пропозицій. Також вони повинні пояснити врешті-решт, що відбувається. За інформацією із міськради, вчора позафракційного депутата Вікторію Новікову побили і облили зеленкою! Із черепно-мозковою травмою вона перебуває в обласній лікарні… Ми, «Фронт змін», не для того працювали в опозиції з 2009 року, щоб зараз відбувалися такі безчинства», — сказав Олександр Горбунов.

Він також додав, що представники Майдану повинні домовлятися про консультації. Чим швидше це відбудеться, тим раніше відбудеться сесія.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар