Новоукраїнська громада висловила довіру екс-очільнику районної ПР Арсірію і міському голові Корінному

Збори громади Новоукраїнського району відбулися в райцентрі вчора, 25 лютого.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, в них взяли участь представники райорганізації Партії регіонів, службовці, підприємці, представники політичних сил та пересічні жителі Новоукраїнки.

Усі охочі мали можливість взяти участь у зібранні, на яке жителів громади запросив депутат обласної ради Володимир Арсірій, який до недавнього часу очолював районний осередок регіоналів та входив у фракцію Партії регіонів при обласній раді.

Захід розпочався із хвилини мовчання по загиблих на Майдані.

Арсірій заявив, що й вихід з фракції Партії Регіонів обласної ради і заява на звільнення його з посади районного очільника регіоналів та рішення про саморозпуск організації є закономірним рішенням прийнятим через останні події.

«Кожен із присутніх повинен сам визначитися як йому діяти далі. Але в жодному разі не потрібно загострювати ситуацію. Я щиро хочу, щоб ідеї, проголошені на Майдані, втілилися в життя. Не потрібно, голослівно звинувачувати людей, які були членами Партії регіонів, чи знаходились на службі в органах виконавчої влади. В першу чергу, необхідно оцінити особистий внесок тої чи іншої особистості у розвиток громади, району, міста і тоді, як мінімум, хоча б не ображайте їх», – закликав колишній очільник районної організації ПР.

Говорячи про толерантність Володимир Арсірій висловив щиру вдячність представникам політичних сил «Свободи, «Удару» та «Батьківщини» – уповноваженим від Майдану – за розуміння і мирне, неконфліктне врегулювання низки питань.

На тому, що влада повинна передаватися цивілізовано, наголосив і міський голова Олександр Корінний.

У свою чергу представники громади і політичних сил, присутні в залі, висловили Володимиру Арсірію та Олександру Корінному довіру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар