РНБО: Бойовики порушили угоди про розведення сил і засобів на лінії зіткнення

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Бойовики порушили угоди про розведення сил і засобів на лінії зіткнення. Учора о 13:00 українські війська, що займають позиції на Маріупольському напрямку,  були готові виконати свою частину домовленостей, проте бойовики відмовилися відійти. Місія ОБСЄ відзначає, що окупанти не провели розмінування та перешкоджають спостерігачам у роботі.

Про це розповів сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, – пише ІАЦ РНБО.

Луганський напрямок

Противник порушував режим тиші лише у Попаснянському районі. Окупанти здійснили 6 обстрілів з легкого озброєння в темну пору доби.

Донецький напрямок

Противник відкривав вогонь по наших позиціях у Зайцевому, Кам’янському та Авдіївці. Таким чином, географія бойових дій дещо звузилася. Окупанти теж застосовували тільки легке озброєння, проте як у світлу, так і в темну пору доби.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 10 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Вчора обстановка принципових змін не зазнала.

Відбулося 16 ворожих обстрілів на тих же рубежах, що й у попередні дні – у Мар’їнці, Старогнатівці, між Богданівкою та Петровським, на ділянці фронту Павлопіь – Широкине. Важке озброєння противник не застосовував.

За минулу добу внаслідок бойових дій  загиблих у лавах українських військ немає, 1 – отримав поранення у Зайцевому внаслідок ворожого обстрілу.

Ще один бойовик отримав шанс на мирне життя у вільній Україні, скориставшись програмою СБУ «На тебе чекають вдома»

Протягом травня-липня 2014 року мешканець Слов’янська перебував у лавах НЗФ, і вартував на ворожому блокпосту. Ставши свідком грабежів та мародерства, що чинили окупанти, він втік. Згодом колишній бойовик звернувся до СБУ та зробив перший крок до мирного життя.

Тривають навчання військовослужбовців ВДВ

На Дніпропетровщині десантники використовували сучасне зйомне бортове обладнання  «Адаптер-М1». Бійці тренувалися десантуватися на майданчиках де неможливо приземлитися, і здійснювати евакуацію поранених.

За інформацією, підготовленою УКМЦ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар