Хто винний у затопленні гуртожитку медичного коледжу? Думки чиновників різняться

Версії заступників голови Кіровоградської ОДА стосовно винуватців затоплення гуртожитку медичного коледжу розійшлися.

Ярослав Арсірій під час апаратної наради, доповідаючи про причини аварії, сказав, що проектом робіт, за яким працює підрядник, не передбачено спорудження тимчасової покрівлі над місцем ремонту даху. Відповідно, з боку будівельників порушень не виявлено. У свою чергу Галина Пастух наголосила, що саме непрофесійні дії будівельників призвели до виникнення надзвичайної ситуації.

Перша електронна писала, що внаслідок негоди, в суботу 14 вересня, було затоплено гуртожиток медичного коледжу імені Мухіна, в результаті чого довелося терміново переселяти чотириста його мешканців.

Сьогодні під час апаратної наради заступник голови ОДА Ярослав Арсірій повідомив: злива затопила четвертий і п’ятий поверхи. На місце події терміново прибули представники управління капітального будівництва. Через загрозу намокання дротів, прийняли рішення припинити подачу до гуртожитку електроструму. Ярослав Арсірій запевнив, що будівельники приведуть приміщення гуртожитку в належний стан до кінця нинішнього місяця.

Заступник голови ОДА Галина Пастух зі свого боку додала: майже всі студенти уже переселилися в тимчасово надане житло. Залишилося влаштувати 68 молодих людей, яких на час аварії не було в Кіровограді. Їм пропонуватимуть місця в готелі «Турист», другому гуртожитку медичного коледжу та гуртожитках Національного технічного університету і Кіровоградського музичного училища.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар