Заява голови обласної державної адміністрації Андрія Ніколаєнка

Дорогі жителі області!

Сьогодні мені повідомили про загибель на Майдані активного громадського діяча з Бобринця Віктора Чміленка. Він був відкритою людиною, людиною, яка завжди прагнула справедливості, він був справжнім українським хліборобом, вірив у свою справу.

Глибоко сумую з приводу цієї втрати й висловлюю його близьким та рідним найщиріші співчуття.

Нині також п’ятеро кіровоградських бійців внутрішніх військ отримали чисельні кульові поранення, двоє з них у важкому стані у лікарні, ще семеро – у полоні, доля одного – невідома.

Невже такою ціною має відбуватися політика в Україні?!

Учора я повернувся з Києва. На власні очі я бачив усе, що там відбувається. Обстановка надзвичайно складна. Горить центр столиці, чути вибухи, постріли, крики, на вулицях кров – ось як сьогодні живе середмістя Києва. Але так бути не може! Війну потрібно негайно припинити. І лише мирним шляхом. Без зброї, без кровопролиття.

За останні дні жертвами громадянського протистояння стало чимало українців. Серед них є і жителі нашої області. Це величезна трагедія.

Зараз найперше, що кожен із нас має зробити – у міру своїх можливостей і сил – не допустити збільшення кількості жертв.

Життя кожного українця, зокрема, кожного жителя нашого регіону, є для нас найвищою цінністю! Не влада, не політичні амбіції, а саме – людське життя.

Будьмо мудрими!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар