Станіслав Березкін звернувся до жителів області, голови ОДА та силових структур з приводу подій в Україні

Звернення народного депутата України Станіслава Березкіна до жителів області, до голови Кіровоградської ОДА Андрія Ніколаєнка, начальника УСБУ в Кіровоградській області Олександра Седельникова, начальника УМВС в Кіровоградській області Костянтина Пожидаєва.

Шановні жителі області!
Шановні Андріє Івановичу, Олександре Івановичу, Костянтине Миколайовичу!

Сьогодні в Україні День жалоби за загиблими під час протистоянь, які відбувалися в Києві і продовжуються зараз на Майдані Незалежності. Десятки загиблих українців – така висока ціна протистоянь. Я, як і тисячі кіровоградців, співчуваю і розділяю біль рідних загиблих. Такого не можна було допускати!

Сьогодні не час розмірковувати та шукати винних, найголовніше – не допустити нових людських жертв.
Основна цінність кожної демократичної країни – це життя людини.

Звертаюся до керівників області та силових структур: в жодному разі не застосовувати силу проти людей. Дотримуватися законів України та присяги народові України. Завжди охороняти та захищати права, свободи і законні інтереси громадян.
Так само хочу звернутися до жителів області: не піддаватися на провокації, не використовувати зброю та усі засоби, які можуть завдати шкоди здоров’ю та життю людини.

Не можна піднімати руку один на одного, бо ми водимо дітей в один садочок, в школу та врешті-решт живемо на одній вулиці та в одному місті!

Як народний депутат, у разі застосування сили, я жорстко реагуватиму всіма законними способами.

Спільне завдання сьогодні зберегти мир та спокій, життя людей в області.

Я звертаюся до усіх сторін, які хочуть демократичних змін.

Перше – сісти за стіл переговорів, друге – визначити перелік проблемних питань для області, третє – розробити шляхи їх вирішення.

Я глибоко переконаний, що усі конфлікти потрібно вирішувати мирно!

З повагою народний депутат України Станіслав Березкін.

20.02.2014 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар