Президія Кіровоградської облради звернулася до Януковича і ВР

Президія Кіровоградської обласної ради звернулася до президента України Віктора Януковича, Верховної Ради України, центральних органів влади та всіх політичних діячів із відкритим зверненням.

Як стало відомо Першій електронній, її засідання відбулося сьогодні ввечері.

Текст звернення оприлюднив сайт ради:

Відкрите звернення до Президента України, Верховної Ради України, центральних органів влади та всіх політичних діячів!

Нині кожен із нас став свідком того, як затяжна політична криза перетворилася на агресивне силове протистояння. Замість пошуку слів, пошуку мирного виходу із глибоко критичної ситуації, українців закликали братися до зброї і вбивати один одного.

За свою історію народ України пережив чимало воєн. Але він відстоював незалежність, боровся за мову, за традиції і культуру… А чи потрібна нам війна, головною причиною якої є владні амбіції окремих політиків?!
Однозначно – ні! Так далі тривати не може!

Потрібно негайно зупинитися, скласти зброю і з холодною головою сідати за стіл переговорів та приймати рішення, яке врегулює конфлікт.

Інакше ми втратимо те, за що боролися наші діди, – цілісність, єдність нації.
Висловлюючи глибоке занепокоєння протистояннями в столиці, ми звертаємося до Президента України Віктора Януковича зробити все від нього залежне, щоб не допустити подальшого кровопролиття і хаосу у державі.
Протягом останніх років Кіровоградщина заявляє про себе як територія динамічного розвитку, як регіон, що є прикладом спокою та стабільності для інших, прагнемо аби такою вона і залишалась!

Прийнято Президією Кіровоградської обласної ради 19 лютого 2014 року

Поширити:

Залишити коментар:

коментар