«В транспортній галузі області лише частково створені умови для інвалідів», – Сергій Подорожній

http://1fonbet.com/zerkalo
Основна мова сайту
Роскомнадзор ежедневно прекрывает сайты не лицензированных букмекеров, к группе каких относится и Фонбет. Чтобы дать возможность поучавствовать контор дает гиперссылки этого доступа к копии сайта. Воспользоваться зеркалом, их список непрерывно обновляется на сайте зеркало. Многие активные игроки и пользователи хотящие работать ставки в Фонбет стали задумыватся вопросами - “Как зайти на Фонбет? ”, вход к которому заблокировали. С целью пройти блокировки провайдеров и дать доступ к ставкам для своих юзеров, букмекерская контора сделала вполне вспомогательный интернет-сайт - Фонбет-зеркало (и никак не один).
Контакт: Вебсайт

Маршрутна мережа Кіровоградської області складає 383 маршрути. Про це йдеться на сайті департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської обласної державної адміністрації.

За повідомленням департаменту, на даний час в області працюють 49 автобусів, пристосованих для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями. З них: 2 – на міжміських автобусних маршрутах; 4 – в Олександрійському районі на приміських автобусних маршрутах; 1 – у Петрівському районі на приміських автобусних маршрутах; 25 – у м. Кіровограді; 15 – у м. Олександрії; 2 – у м. Світловодську.

Як прокоментував Першій електронній голова Кіровоградської обласної організації інвалідів Сергій Подорожній, станом на початок 2014 року в області налічувалося 48 тисяч інвалідів різних категорій, в тому числі ті, хто потребує особливих умов перевезення транспортом.

«В області немає жодного автобуса з автоматичним підйомником для візків. При цьому в інших обласних центрах їх по декілька. В автобусах, які курсують по області, є майданчики для візків, але інваліда-візочника заносять на руках. Крім того у нас не практикується спеціальне оголошення зупинок, як то електронний рядок, що біжить. Таким чином, можна говорити про часткове створення умов в галузі транспорту для людей з особливими потребами», – зазначив Сергій Подорожній.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар