Помешкання гайворонських ветеранів перевірятиме спеціальна комісія

У Гайворонському районі протягом шести років за бюджетні кошти не відремонтовано жодного будинку чи квартири пільговиків, які мають на це право.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, таку інформацію на сьогоднішній апаратній нараді в ОДА оприлюднив директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської області Олександр Догаров.

У своєму виступі про забезпечення виконання пільг для ветеранів ВВВ та інших категорій населення, Олександр Догаров наголосив, що однією з таких пільг є проведення безкоштовних капітальних ремонтів житлових будинків і квартир. Він повідомив, що протягом минулого року за бюджетні кошти відремонтовано шістдесят обійсть ветеранів. На це було витрачено близько 940 тис. грн., у середньому ремонт одного житла обійшовся в 14,5 тис. грн.

Олександр Догаров зазначив, що торік виділені в бюджетах на цю пільгу кошти не використовувалися в Олександрійському, Світловодському і Компаніївському районах. А у Гайворонському районі протягом шести років не було зроблено жодного капітального району, не дивлячись на те, що в районі мешкає біля 400 пільговиків, які мають право на таку пільгу.

Голова Гайворонської РДА Анатолій Крисенко запевнив, що за час його перебування на посаді жоден із ветеранів району не звертався до нього з проханням про проведення ремонту.

Така відповідь не задовольнила заступника голови ОДА Галину Пастух . Вона розпорядилася, щоб найближчим часом до району вирушила спеціальна комісія, яка має перевірити, в яких умовах проживають ветерани Великої Вітчизняної війни та інші пільгові категорії населення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар