Депутати визначилися з рекомендаціями щодо реконструкції обласної дитячої лікарні

Група депутатів облради під час сьогоднішнього відвідання Кіровоградської обласної дитячої лікарні визначилася із рекомендаціями стосовно покращення її роботи.

Мова йде про наступні рекомендації ОДА та облраді, передає кореспондент Першої електронної.

Надати технічні умови реконструкції закладу. При чому, у 2-3-х варіантах – виходячи із фінансових можливостей. Також буде розглянута можливість створення інфраструктури лікарні: торговельних точок, паркінгу, транспортної мережі та додаткових аварійних виїздів.

Крім цього, буде рекомендовано вирішити питання підведення нових комунікацій водопроводу, каналізації та теплопостачання; виписати технічні умови оснащення лікарні новим діагностичним та лабораторним обладнанням (розглядається варіант участі закордонних фахівців); створити робочу групу для відрядження з переймання досвіду ідентичних лікарень сусідніх регіонів.

Рекомендовано і проведення реконструкції лікарні без зупинки її діяльності; перегляд не використовуваних приміщень медзакладів з тим, щоб перевести в них окремі відділення обласної дитячої; реалізувати майно облради, що не використовується, з подальшим спрямуванням виручених коштів до бюджету розвитку і, відповідно, — на ремонт закладу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар