У Помічній відкрили пам’ятні дошки загиблим в Афганістані (ФОТО, ВІДЕО)

У місті Помічна Добровеличківського району на приміщенні загальноосвітньої школи №1 урочисто відкрили меморіальні дошки трьом колишнім її учням, які загинули, виконуючи військовий обов’язок в Афганістані – Анатолію Мірошниченко, Ігорю Козирєву і Сергію Єшину, передає кореспондент Першої електронної.

Голова РДА Олег Яременко, виступаючи на мітингу, зазначив, що меморіальні дошки відкрито завдяки сприянню народного депутата України Станіслава Березкіна.

Голова громадської організації «Спільна дія» депутат обласної ради Ірина Малик запевнила, що команда Станіслава Березкіна, представником якої вона є, й далі всіляко сприятиме проектам, які здатні покращити життя колишнім воїнам-афганцям та їхнім сім’ям. За її словами, вже розроблено спільний план дій з Кіровоградською обласної організацією Української Спілки ветеранів Афганістану. Як приклад уже зробленого, Ірина Малик повідомила, що з п’ятнадцятого лютого в хірургічному та неврологічному відділеннях обласного госпіталю для ветеранів функціонуватимуть спеціальні палати для ветеранів Афганістану.

«Доки ви будете пам’ятати своїх земляків, вони житимуть у серцях. Навіть одна загибла людина – дуже велика ціна… На тій війні загинуло троє помічнянців. Хочу подякувати всім людям, які своєю роботою, хто матеріально, хто морально, допоміг. Користуючись нагодою, хочу сьогодні від обласної організації ветеранів Афганістану запевнити всіх, особливо своїх побратимів воїнів-афганців, що ми будемо дбати не тільки про пам’ять загиблих, померлих, а дбатимемо і про живих», – сказав голова Кіровоградської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Віктор Остащук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар