Кіровоградські правоохоронці розжилися зброєю (ФОТО)

Працівники Управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області спільно з працівниками управління СБУ в області виявили та вилучили з незаконного обігу значний арсенал вогнепальної і холодної зброї, боєприпасів. 

Як повідомили Першій електронній у СГЗ УМВС в області, правоохоронці отримали інформацію про те, що транзитом через Кіровоградщину невідомі особи перевозять зброю наприкінці минулого року.

У злочині запідозрили п’ятьох осіб, серед яких мешканець Кіровоградщини. Під час санкціонованих обшуків у помешканнях підозрюваних, їхніх автівках і навіть орендованих приміщеннях міліціонери вилучили вогнепальну зброю: автомати, мисливські рушниці, пістолети набої.

Усього з незаконного обігу вилучено близько 300 одиниць різних видів зброї (з них 5 – бойової) та 1430 набоїв різного калібру, комплектуючі та спеціальні пристрої (глушники). Все це направлено на дослідження до НДЕКЦ УМВС в Кіровоградській області.

Доки правоохоронці з’ясовують походження вилученої зброї, за даним фактом вже відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар