Цапюк взявся виховувати таксистів

Міський голова Олександрії Степан Цапюк провів нараду з підприємцями, які займаються таксомоторними перевезеннями пасажирів. Таких служб налічується 14, на нараду прибули представники дванадцяти з них.

Головними проблемами міський голова назвав такі: скарги мешканців міста на шум, який створюють водії таксі на стоянках поблизу багатоповерхівок у нічний час, недотримання ними правил благоустрою та санітарного утримання місць стоянок, повідомляє «Алнет».

Також, за його словами, чимало скарг надходить до міської влади від власників громадського маршрутного транспорту, яким заважають стихійні стоянки таксі, що перешкоджають під’їзду автобусів до зупинок громадського транспорту.

Але найбільшою проблемою Степан Цапюк назвав неодноразові скарги жителів міста на те, що деякі водії таксі помічені у розповсюдженні наркотиків. За його словами, ця схема, зі слів олексадрійців, уже доволі відома: є певні місця на околицях нашого міста, куди під’їжджають таксомотори, беруть там наркотичне зілля у так званих наркодилерів», після чого торгують ним вже вроздріб під час своєї робочої зміни.

Міський голова пообіцяв вести сувору боротьбу з цими злочинними проявами шляхом притягнення таких водіїв до кримінальної відповідальності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар