Кропивницьке видавництво презентує у Львові дитячу книжку

Видавництво з Кропивницького «Імекс-ЛТД» спеціально до 23 Форуму видавців у Львові готує дитячу книжку «Дивовижна подорож Соні й Асі до Скандинавії» Петра Мельника з оригінальними ілюстраціями Федора Лагна.

Про це Першій електронній газеті повідомили у видавництві.

Це пригодницько-фантастична повість, що є першою з циклу кулінарних казок. На юних читачів чекають й інші подорожі з серії, зокрема подорож до Давнього Єгипту та козацької Січі.

Як звичайний збірник маминих рецептів міг стати чарівним? Чому звичайна дівчинка Софійка опинилась так далеко від рідного дому й стала учасницею незвичайних небезпечних пригод, і коли вони завершаться? Чи помиряться Страшко й Чудернацький Олень? Чи зможуть дві дівчинки врятувати від голоду ціле плем’я, і що з ними після цього станеться? І як це звичайна кішка заговорила?! Про ці, та багато інших речей, юні читачі зможуть дізнатись з фантастичної пригодницької повісті «Соня й Ася в Скандинавії» – першої з циклу кулінарних казок.

 Видавництво вже подало книгу  на конкурс «Найкраща книга Форуму-2016» і зараз готується презентувати її у Львівській обласній бібліотеці для дітей у рамках Форуму.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар