У Світловодського району з’явився лобіст

Заступник голови – керівник апарату Кіровоградської ОДА Віктор Рєзнік провів особистий прийом громадян в адмінбудівлі у Світловодську, де розташовані РДА і райрада, сьогодні, 7 лютого.

На завершення прийому, який тривав понад три години, кореспондент Першої електронної поспілкувався з обласним чиновником.

За його словами, на прийомі побувало понад 20-ти людей – як індивідуально, так і колективно. Переважно це були мешканці міста. Потішило Рєзніка те, що питома вага звернень стосувалася не стільки особистих питань, скільки питань загальноміського (загальносільського) характеру. Були, каже чиновник, і директори деяких шкіл, покрівлі яких потребують ремонту, але коштів у місцевих бюджетах бракує. До своїх проблем привернули увагу і представники ветеранських організації.

Слушна, на думку Рєзніка, була пропозиція міської громадської активістки Надії Мальцевої допомогти бюджетам вищих рівнів в експлуатації міського плавального басейну, утримувати який міському бюджетові несила. Аби розв’язати цю проблему, Мальцева запропонувала ОДА звернутися до Національного олімпійського комітету щодо спільної експлуатації цього оздоровчо-спортивного закладу. Стурбованість висловив Рєзнік станом аварійного будинку, що небезпечно потріскався (і продовжує тріскатись), на вул. Приморській,24. Разом з тим він зробив респект місцевим чиновникам – по більшості проблемних питань ними вже розроблені відповідні проектно-кошторисні документації, що збільшує вірогідність того, що означені питання будуть включені до розпису Кабміну із відповідним фінансуванням із держбюджету.

«У цьому я обіцяю лобіювати інтереси Світловодщини», – запевнив наостанок обласний чиновник.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар