У Миколаєві виготовляли вино з кіровоградським «душком»

Працівники міліції викрили незаконну діяльність жителя Миколаєва, який організував підпільний цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв і налагодив збут готової продукції. Сировину для фальсифікату «підприємець» отримував із Одеської й Кіровоградської областей.

Про це повідомляє obzor.mk.ua.

Як з’ясували співробітники відділу по боротьбі зі злочинами в базових галузях та сферах економіки, 35-річний чоловік виготовляв популярний серед населення товар – вино. Налагодивши нескладне виробництво в орендованому складському приміщенні, власник самостійно виготовляв спиртні напої і розливав їх у пластикові пляшки.

При виробництві фальсифікованих алкогольних напоїв зловмисник використовував недоброякісну сировину (технічний спирт виробництва Молдови та Росії) та виноматеріали, які він отримував від постачальників із Кіровоградської та Одеської областей. Також в алкогольну суміш «винороб» додавав спеціальні хімічні домішки, які надавали фальсифікату відповідні колір, запах і смак.

Готовий «товар», переважно оптом, підприємливий чоловік збував на ринках Миколаєва та області.

Діяльність підпільної гуральні була активною, але недовгою. Під час проведення санкціонованого судом обшуку у правопорушника виявили та вилучили обладнання для виробництва, допоміжні матеріали, заповнені пластикові пляшки з алкогольними напоями, виготовлені кустарним шляхом, ємністю 1,5-5 літрів загальним обсягом понад 550 літрів, порожні пластикові пляшки, пластикові пляшки з технічним спиртом загальним обсягом понад 170 літрів.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження та проводиться дослідження вилученої «продукції».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар