Проти посадовців Кіровограда розпочато 5 кримінальних проваджень

Протягом минулого року під час проведення перевірок додержання правоохоронними та контролюючими органами законодавства про адміністративні правопорушення прокурори ініціювали скасування 82 необгрунтованих постанов про притягнення громадян до адміністративної відповідальності.

Про це Першій електронній повідомила прес-служба прокуратури області.

За допущені порушення прав громадян за результатом розгляду 235 документів прокурорського реагування дисциплінарні стягнення наклали на 320 посадовців контролюючих та правоохоронних органів.

Окрім того, за апеляційними скаргами прокурорів скасовано 56 незаконних постанов у справах про адміністративні правопорушення, винесених судами області.

За фактами фальсифікації документів при застосуванні законів про адміністративні правопорушення стосовно посадових осіб органів ветеринарної медицини, пенсійного фонду, спецінспекції Кіровоградської міської ради розпочато 5 кримінальних проваджень.
Перевірки додержання вимог законодавства посадовими особами, уповноваженими на застосування заходів адміністративного впливу, тривають.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар