Територію колишнього дитячого табору «Чайка» приватизували незаконно

Прокуратура відстоює права держави на повернення у розпорядження громади понад 10 га земель лісогосподарського призначення.

Про це Першій електронній повідомила прес-служба прокуратури області.

Під час здійснення моніторингу незаконних та необґрунтованих судових рішень Світловодською міжрайонною прокуратурою встановлено, що заочним рішенням Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області безпідставно задоволено позов 5 громадян про визнання права їх сумісної власності на землю площею близько 10га (території колишнього дитячого табору «Чайка») розташованої в лісовому масиві на узбережжі р. Дніпро.

Відповідно до рішення апеляційного суду Кіровоградської області, неправомірне рішення Світловодського міськрайонного суду скасовано, як результат, в задоволенні позовних вимог 5 громадянам про визнання їх права власності на земельні ділянки лісового фонду площею близько 10 га відмовлено в повному обсязі.

Наразі Світловодською міжрайонною прокуратурою заявлено позов про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку виданого вищезазначеним громадянам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар