Кіровоградців запрошують помалювати

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
2 липня о 18:00 у кав’ярні DVA Coffee (Архітектора Паученка, 38)  в межах партнерського проекту «Школа волонтаріату для локальних громад» кіровоградці малюватимуть олівцями у скетчбуках.
Любиш малювати, живописати, скетчити, фарбити, калякати?
Хочеш спробувати помалювати в компанії таких же цінителів мистецтва?
Тоді тобі до нас =)
Збираємось, малюємо, спілкуємось, обмінюємось досвідом, відпочиваємо!

Наша перша зустріч відбудеться вже в цю суботу
02.07.2016
о 18:00
у кав’ярні DVA Coffee
(Архітектора Паученка, 38)
Захопи улюблений скетчбук і олівець 😉

Ми пропонуємо творчій молоді нашого міста альтернативний спосіб проведення вільного часу а також навчання та саморозвитку в художньому плані. Наша команда створює захід, суть якого – зібрати тих, хто бажає малювати (не залежно від того, чи мають вони досконалі навички, чи проходять навчання, чи тільки мають непоборне бажання малювати). Для такої аудиторії протягом заходу надається можливість художньої практики, здобуття нових знань, а також – спілкування в творчій атмосфері з однодумцями, обмін досвідом та саморозвиток.
Захід відбувається в межах партнерського проекту «Школа волонтаріату для локальних громад», що реалізується в рамках конкурсу малих грантів спрямованих на розвиток, підтримку і активізацію громад, через реалізацію соціальних міні проектів Мережі Громадські ініціативи України в рамках проекту «Розвиток та підтримка громадських ініціатив в Україні» за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED).

Сторінки у соцмережах: Вконтакті та Фейсбук

Поширити:

Залишити коментар:

коментар