Найбільше від негоди постраждали Устинівський і Бобринецький райони

Під найсильніший удар зимових хурделиць учора потрапили південні Устинівський та Бобринецький райони.

Про це Першій електронній повідомили у відділі зв’язків із громадськістю та ЗМІ Служби автодоріг в області.

Учора, 28 січня, сильні пориви східного вітру разом зі снігопадом значно ускладнили роботу дорожників по забезпеченню проїзду автодорогами регіону.

Протягом дня на Кіровоградщині сніжило, здіймався вітер, було морозно. На подолання наслідків стихії дорожні підприємства цих районів задіяли всю наявну у господарствах техніку, та й цього виявилося замало. Перемети були настільки серйозними, що на допомогу устинівчанам та бобринчанам прийшли Компаніївський і Долинський райавтодори, а також Кіровоградська ДЕД.

Спільними зусиллями вони очистили 160 км доріг державного значення, що простягаються територією цих районів. Наразі проводиться розчистка під’їзних шляхів до всіх населених пунктів краю. Місцями через пориви вітру, що створюють перемети, та періодичні опади у вигляді снігу виникають ускладнення проїзду автодорогами.

У роботі по розчищенню снігу були задіяні грейдери, роторні установки та КДМ-ки.

Загалом по області забезпечували проїзд 189 механізмів, в тому числі 118 одиниць плужних та піскорозкидачів.

Погодні умови погіршуються – синоптики прогнозують вже цієї ночі зниження температур та збільшення кількості опадів. Тому співробітники філій ДП «Кіровоградський облавтодор» працюють в посиленому режимі роботи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар