Депутати прийматимуть «ручний» бюджет

Голова Кіровоградської облради Микола Ковальчук на сьогоднішній апаратній нараді в ОДА, повідомив, що у зв’язку з виведенням із ладу електронної системи голосування, швидше всього, депутати голосуватимуть за прийняття обласного бюджету руками.

Незважаючи на нещодавні сумніви, сьогодні Микола Ковальчук підтвердив, що бюджетну сесію заплановано провести 31 січня, передає кореспондент Першої електронної.

«Минулої п’ятниці відбулася прикра для обласної ради подія. Нова система для голосування, куплена за кошти обласного бюджету, і яка є найсучаснішою системою, і яка працює в більше, ніж у половині областей України, виведена із ладу. Ми відправили зіпсований системний блок у Хмельницьку область, нам пообіцяли, що встигнуть зробити ремонт, але все залежатиме від того, які там неполадки. Крім того, потрібно буде проводити тут налагоджувальні роботи, щоб система працювала надійно, а не так, як у п’ятницю. Тому, не виключено, що будемо проводити голосування відкрито, руками», – сказав Микола Ковальчук.

Нагадаємо, 24 січня на позачерговій сесії облради, начебто через несправність системи, звернення депутатів до президента України про ситуацію в державі не набрало потрібної кількості голосів, і Микола Ковальчук наполіг, щоб депутати повторно проголосували руками.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар