Кіровоградським маршрутникам почнуть компенсувати перевезення пільговиків?

У Кіровоградській міській раді обіцяють по-новому розподіляти субвенцію з державного бюджету за перевезення пільговиків.

«З метою удосконалення процедури розподілу та використання коштів субвенції з державного бюджету на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян, недопущення випадків безпідставної відмови пасажирам громадського транспорту у пільговому проїзді та враховуючи відповідні рішення Кіровоградського обласного територіального відділення АМКУ та постанову Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, на даний час проводиться робота щодо внесення змін до існуючого порядку розподілу зазначеної субвенції по м. Кіровограду», – йдеться у повідомленні на сайті Кіровоградської міської ради.

Зокрема, у міській раді обіцяють розподілити субвенцію між всіма перевізниками, що виконують пільгові перевезення в незалежності від режиму роботи маршрутів.

Як відомо, зараз субвенцію за пільгові перевезення отримують лише два підприємства – «Автобусний парк 13527» та «Єлисаветградська транспортна компанія». В той же час з усіх перевізників вимагають перевозити пільговиків, а в разі відмови – карають.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар