Прокурор області знову попереджає

Прокуратура Кіровоградської області поширює заяву свого очільника Сергія Ленського відносно останніх політичних подій в області.

«Я вкотре звертаюся до організаторів та учасників мітингів з вимогою не блокувати органи влади, не влаштовувати масові заворушення та не порушувати Закон!

Будь-які прояви зневаги до Закону матимуть правову оцінку. Правоохоронні органи фіксуватимуть кожен факт порушень Закону! Кожен факт радикалізму обов’язково буде розслідувано, а винні особи негайно понесуть суворе покарання» – підкреслив прокурор Кіровоградщини.

Крім того, прокурор зазначив про існування кримінальної відповідальності і за поширення закликів спрямованих на вчинення правопорушень.

«Прошу громадян не піддаватися на політичні провокації. Адже ті, хто сьогодні підбурює вас на протизаконні дії не будуть замість вас відповідати за вчинені вами правопорушення», – додав прокурор області.- «Усі без винятку, причетні до злочинів будуть нести кримінальну відповідальність згідно вимог діючого законодавства», — сказано в інформації прес-служби прокуратури.

Нагадаємо, з аналогічне зверненням Сергія Ленського вже поширювалося.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар