Костянтин Яриніч обурений ставленням силовиків до медиків

Депутат обласної ради Костянтин Яриніч обурений діями окремих міліціонерів по відношенню до медиків, що мали місце під час силового протистояння у Києві.

Про це він сказав під час розгляду звернення до президента України, текст якого затвердили на позачерговому засіданні Кіровоградської облради сьогодні.

Депутат обласної ради Костянтин Яриніч пропонував депутатам збалансувати документ, давши у ньому оцінку діям обох сторін конфлікту.

«Де в цьому зверненні те, що вчора і позавчора творилося на Майдані і на вулиці Грушевського? Де оцінка дій «Беркуту», який стріляв у моїх колег медиків і розстрілював хрести, які знаходяться на спині у моїх колег. Хто понесе за це відповідальність? Де в нашому зверненні ми звертаємо увагу на ці дії владних структур?

Де наше ставлення до того, що людей забирають із лікарень, змушують медичний персонал віддавати людей в тяжкому стані із лікарень в камери попереднього ув’язнення? Де наше ставлення до цих дій? Де хоча б один прецедент засудження людини, яка представляє владу за побиття, фашистське побиття наших українців. Де хоча б один прецедент його судового чи досудового обговорення? Я цього не бачу. Розкрийте мені очі, покажіть мені.

З усіх тих людей, які сьогодні вже стояли за цією кафедрою, ніхто не сказав, що потрібно вирішувати питання за допомогою бойових дій. Ми всі зійшлися на тому, що вирішення питання має бути урегульоване в площинні мирних перемовин. Ніхто, жодна людина, не висловився по-іншому», – сказав Костянтин Яриніч.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар