На Кіровоградщині відкрився табір для активної учнівської молоді (ФОТО)

Днями на Олександрійщині розпочав роботу 5-денний національно-патріотичний пришкільний дитячий оздоровчий табір «ПАТРІОТ».

6 червня 2016 року, за сприяння народного депутата України Анатолія Кузьменка та фінансової підтримки ТОВ «УкрАгроКом» розпочав роботу п’ятиденний національно-патріотичний пришкільний дитячий оздоровчий табір «ПАТРІОТ».

За словами директора табору Світлани Михайленко, це пілотний проект, у якому освіта і соціально активний бізнес виступають партнерами, адже програму заходів формували самі вихованці.

Метою табору стала розробка молодіжної програми оздоровлення на 2016-2020-ті роки.

Програма табору “ПАТРІОТ” насичена екскурсійними та розважальними заходами, а також зустрічами із цікавими особистостями. Так, у перший табірний день юні патріоти відвідали будинок футболу ФК «Олександрія», де зустрілися із молодіжним лідером – гравцем молодіжного складу ФК «Олександрія» (U – 19) Іваном Гурою, з яким у активному діалозі обговорили проблеми розвитку лідерських якостей молоді, активної життєвої позиції та вміння досягати успіхів кропіткою працею.

«У нашому таборі відпочивають 30 креативних та ініціативних учнів з Протопопівської, Користівської загальноосвітніх шкіл та Цукрозаводського навчально-виховного комплексу. Це школярі 8-10-х класів, тобто активна й свідома українська молодь, яку ми зібрали, що б спільними зусиллями розробити комплекс дій для розбудови патріотично налаштованого  суспільства та визначити коло молодих людей, які бажають зробити свій внесок у становлення здорового суспільства в Україні, – розповіла Світлана Михайленко. – Перебування у нашому таборі повністю безкоштовне, його фінансує ТОВ «УкрАгроКом». Якщо проект буде вдалим, то плануємо наступного року відкрити вже, як мінімум дві зміни».

Табір базується у Цукрозаводському навчально-виховному комплексі, але на його території учасники табору перебувають лише два дні: решту відпочинку вихованці проведуть у виїзному режимі і житимуть у наметовому містечку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар