У Кіровограді відбудеться міжнародна акція “StopPutin Stop WAR in Ukraine”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У п’ятницю, 10 червня, о 18:00 Кіровоград приєднається до міжнародної акції “StopPutin Stop WAR in Ukraine”, яка пройде одночасно у багатьох містах Європи, Канади та США.

Як повідомили Першій електронній організатори, на площу Героїв Майдану небайдужі кіровоградці вийдуть із такими ж плакатами, як в інших країнах, з українською символікою та у вишиванках. Буде зачитано лист Мартіна Луітла із вимогами до голови Європейської Ради щодо посилення санкцій проти Росії. Керуючий Кіровоградською єпархією УПЦ, владика Кіровоградський і Голованівський Марк зачитає молитву за Україну.

“До нас приєднається і Москва, до речі. Там є група активістів, які періодично виходять із українською символікою на вулицю. За кілька хвилин їх “садять”. Нещодавно їх тільки випустили. Вони вийдуть з нами також”, – каже одна із організаторів Олена Щербина.

Із міст, де є технічна можливість, буде вестись пряме включення через ютуб. Можна буде в будь-яку хвилину побачити, що відбувається в Лондоні, Парижі та інших куточках світу.

Довідка: Друг України Мартін Луітл від імені організації “StopPutin Stop WAR in Ukraine: Global event / Mіжнародна акція” надіслав відкритого листа голові Європейської Ради із закликом не тільки не скасовувати санкції проти Росії, а ще й посилити їх у зв’язку з невиконанням Росією жодного пункту Мінських домовленостей. У листі наголошується на пряму участь російських військ у війні на сході України, анексію Криму та підтримку РФ незаконних територіальних утворень ДНР і ЛНР.

Зокрема, у листі йдеться про Міжнародну акцію вищезгаданої організації – Демонстрація проти війни Росії в Україні, яка відбудеться одночасно у багатьох містах Європи, Канади та США. Зокрема: в Парижі, Барселоні, Цюріху, Будапешті, Празі, Варшаві, Франкфурті, Лісабоні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар