У Світловодську рибалки бунтують проти браконьєрів

Асоціація рибалок Світловодщини вимагає покласти край браконьєрству на місцевих водоймах.

У Світловодську відбулося чергове засідання громадської організації «Асоціація рибалок Світловодщини», яка об’єднує у своїх лавах рибалок-любителів, передає кореспондент Першої електронної.

На засідання були запрошені старший рибінспектор Кіровоградрибоохорони Іван Ковнір та старший інспектор охорони громадського порядку міськрайвідділу внутрішніх справ Микола Залоїло. Їм, за голови Асоціації рибалок Сергія Тишка, рибалки-любителі обурено заявляли про нечуваний донині масштаб браконьєрського вилову риби із Кременчуцького водосховища та вимагали посилити боротьбу як з цим ганебним явищем, так із незаконною реалізацією морепродуктів на тутешніх ринках та стихійних торгових точках. Натомість запрошені розповіли про те, що і вони не сидять склавши руки – і штрафують і протоколи складають.

За словами чиновників, для успіху у боротьбі з цим злом їм бракує небайдужості громади, щоб по її сигналам більш оперативно реагувати на правопорушення. Адже водне плесо Світловодщини занадто велике, а рибінспекторів замало.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар