У Кіровограді відбудеться «Родина-fest» (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

1 червня з 11.00 до 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує молодих батьків разом з дітьми відвідати вуличну акцію до Міжнародного дня захисту дітей «Родина-fest». Цього дня на відвідувачів чекатиме надзвичайна можливість поринути в чудовий світ дитинства.

Дитинство – це неповторний час коли народжуються перші мрії та фантазії. Разом з учасниками акції ми перетворимо вулицю Двороцову на територію дитинства! Бібліотекарі традиційно підготували насичену програму для своїх відвідувачів.

Так, творчий майданчик «Аrt – малеча» запросить маленьких та дорослих відвідувачів відвідати цікаві майстер-класи та зайнятися сімейною творчістю. Тут на вас чекатимуть майстер-класи з арт-розпису, зі створення дитячих магнітів, веселих баранців та іграшок-вертушок.

У квест-агенції «Спритні, розумні, кмітливі» на маленьких бешкетників чекатимуть пізнавальний квест та танцювальний флеш-моб.

Територія веселих розваг «Реальні пригоди» залучить непосидючих учасників  до різноманітних забавлянок – рухливих ігор, змагань з дартсу, стрибків зі скакалками, яскравих розмальовок. Для найменших учасників працюватиме окремий дитячий майданчик.

У зоні сімейного відпочинку «Мама, Пама, Я» будуть представлені тематичні книжкові виставки, цікаві і дітям і їх батькам. Також тут діятимуть пізнавальні майданчики мовного центру «Жираф клаб» та  центру раннього розвитку дітей «Ладушки».

Чудовий сюрприз до свята підготував центр розвитку дитини і родини «Сонячний зайчик». Об 11.30 на маленьких гостей чекатиме цікава розважально-пізнавальна програма від представників центру.

Дитинство – це прекрасний і безтурботний час! Давайте разом з малечею поринимо в яскравий та різнобарвний світ розваг, мильних бульбашок та веселого сміху! Чекаємо усіх біля приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (вулиця Дворцова 15). Вхід вільний.

За додатковою інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва:

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар