Прокуратура знайшла 4-х винних у порушеннях у реконструкції Вільшанського ФОКу

Прокуратура виявила чотирьох винних посадовців у виявлених порушеннях під час реконструкції фізкультурно-оздоровчого комплексу у Вільшанці.

Про це йдеться у листі-відповіді першого заступника прокурора області на адресу народного депутата Станіслава Березкіна, текст якого має у своєму розпорядженні Перша електронна.

«Повідомляю, що за викладеними Вами фактами прокуратурою області організовано та проведено якісну перевірку, про результати якої надано ґрунтовну відповідь.
Додатково повідомляю, що за результатами розгляду подання, внесеного керівництву відділу освіти, молоді та спорту Вільшанської райдержадміністрації, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 винних у виявлених порушеннях посадових осіб та скеровано листа ПП «Атлант-3000» з пропозицією розірвати договір від 01.08.2013 на виконання будівельно-монтажних робіт по об’єкту «Реконструкція фізкультурно-оздоровчого комплексу по вул. Північна у смт. Вільшанка».
Крім того, в провадженні СВ Вільшанського РВ УМВС України в області перебуває кримінальне провадження від 19.11.2013 за фактом неналежного виконання своїх службових обов’язків службовими особами 1111 «Атлант-3000» через несумлінне ставлення до них під час проведення капітального ремонту покрівлі і заміни верхнього ярусу засклення вказаного фізкультурно-оздоровчого комплексу за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.І ст.367 КК України.
На даний час процесуальним прокурором у кримінальному провадженні надано вказівки, після виконання яких буде прийнято рішення відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває», — йдеться в документі.

Нагадаємо, перевірку якості ремонту ФОКу, виконаного за бюджетні кошти, ініціював Станіслав Березкін після звернень громадян. Про те, що виявили журналісти, відвідавши нібито відремонтований об’єкт, Перша електронна писала раніше.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар