Бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка запрошує (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 26 по 29 квітня.

26 квітня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів до 30-ї річниці Чорнобильської трагедії відбудеться відео екскурс «Чорна дата України».

26 квітня о 14.30 у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проведено годину спілкування «Пам’ятаємо Чорнобильський квітень», приурочену до 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи.

26 квітня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться година скорботи «На Чорнобиль журавлі летять» та виставка-пам’ять «Чорний біль над білим світом», присвячені 30 річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

27 квітня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться пізнавальна мандрівка «Пасхальні чудеса».

29 квітня о 10 годині 30 хвилин для наймолодших читачів міста відбудуться великодні забави для дітей «Заспіваймо, паняночки, веселої гаївочки». Під час заходу діти познайомляться з традиціями святкування, співатимуть пісень та водитимуть хороводи.

29 квітня відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам проводитиме цикл заходів, присвячених Світлому Воскресінню Господньому. Протягом дня завітайте на майстер-клас «Пасхальні прикраси» по виготовленню та розмалюванню паперових писанок і прикрас. Для користувачів відділу о 13.30 буде проведено презентацію «Образ Христа в образотворчому мистецтві» про історію та традиції Великодня. Також всі бажаючі зможуть переглянути мозаїку народних традицій «Великодні вітання», де на них чекатиме пізнавальна та яскрава література про це свято.

У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар