Передвеликодній тиждень у кіровоградській бібліотеці (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 25 квітня – 30 квітня. 

25 квітня розпочинається передвеликодній тиждень. Великдень — це, мабуть, найсвітліше  і довгоочікуване церковне свято. Причому, як для віруючих, так і для атеїстів. Але і ті, й інші прагнуть надати великодньому торжеству найбільшу пишність і прикрасити його з усією розкішшю, належною нагоди. Давайте і ми долучимося до цієї радості. Отже, про те, як ми готуємося і чим прикрашаємо свій будинок до світлого свята Великодня можна дізнатися з книжкової виставки «Верба красна розцвітає, про Великдень сповіщає», яка працює у відділі абонемента.

25 квітня у відділі обслуговування користувачів, а саме в інформаційно-просвітницькому гендерному центрі обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського, розпочинає роботу книжкова виставки «Мікрокосм іншої статі».

26 квітня виповнюються 30-ті роковини з моменту страшної для всього людства техногенної ядерної катастрофи – аварії на Чорнобильській атомній електростанції. В ОУНБ ім. Д. І. Чижевського зі вшанування пам’яті жертв Чорнобилю та ліквідації аварії працюватимуть такі виставки: у відділі абонемента  –  книжкова виставка “І гіркота пече полинна”. В Орхуському центрі екологічної інформації  –  виставка «Чорнобиль – урок для людства».

26 квітня о 12.00 у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація художньої виставки Надії Мовчан “Коли в душі цвіте Весна…”.

Завітайте в гості до бібліотеки, подивіться й отримайте позитивну енергію Весни.

Щороку в травні ми відзначаємо День перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставиться до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших. У відділі обслуговування користувачів розпочала роботу книжкова виставка «Пам’ять серця» – це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим захисникам.

Запрошуємо жителів міста до відділу  рідкісних і цінних видань Кіровоградської обласної універсальної  бібліотеки ім. Д.Чижевського переглянути виставку рідкісних і цінних видань «Світ дитячої книги». А у  відділі мистецтв насолодитися творчою виставкою майстра клаптикового шиття (печворку) Людмили Кривенко «Подих весни» та виставкою абстрактного живопису художника-аматора Олега Рудого «Кольори сучасності». Екскурсію по виставкам можна замовити особисто у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. І. Чижевського або за телефоном 22-58-90.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового” 

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар